Ποιοι είμαστε

Θέλεις να σου τηλεφωνήσουμε εμείς; Άφησε αρ. Τηλεφώνου.!

Contego Cafe

Όλα ξεκίνησαν από ένα πάθος, το πάθος για τον καφέ. Η ομάδα μας άρχισε να συγκροτείται εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια με κίνητρο την επιθυμία μας να φέρουμε τον ποιοτικό  καφέ στη Ρουμανική αγορά,  για τους εκλεκτικούς του είδους και όχι μόνο. Με οδηγό την επιθυμία να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, ο ειδικός μας στο ψήσιμο (καβούρδισμα ) του καφέ  έχει εξειδικευθεί σε οργανωμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια(Workshop) του Γερμανικού Προξενείου Καφέ.

Έτσι, αποφασισμένοι να προσφέρουμε στου λάτρεις του καλού καφέ τις καλύτερες ποικιλίες από διάφορες γωνιές του κόσμου, ανοίξαμε στις αρχές του 2015 την καφετέρια «The coffee Factory», στη Λεωφόρο  Regina Elisabeta numarul 54. Στο μικρό εργοστάσιο, οι πράσινοι κόκκοι του καφέ καβουρδίζονται , συσκευάζονται και αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος , αλέθονται, όμως, όλη η επεξεργασία γίνεται με τα  χέρια, διαδικασία που εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα καφέ.

 

Contego Caffee
contego cafe

100% φυσικός καφές

Ο καφές Contego είναι 100% φυσικός και πάντα φρεσκοκαβουρδισμένος. Με σκοπό την τήρηση της υπόσχεσης απέναντί σας,  για προσφορά  απολαυστικού καφέ στο μέγιστο βαθμό των αρωμάτων του, φροντίζουμε να καβουρδίζουμε μια φορά κάθε 2-3 ημέρες.

Επειδή γνωρίζουμε ότι οι πραγματικοί λάτρεις του καφέ επιθυμούν να δοκιμάζουν και να πειραματίζονται με νέες γεύσεις, είμαστε σε διαρκή αναζήτηση ποιοτικών κόκκων , τους οποίους ψήνουμε ειδικά για εσάς.

Ο καφές Contego σε εικόνες